Σύνδεση Εγγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Όνομα Χρήστη
Κωδικός *
Να σας θυμάμαι

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Τα πεδία με το (*) είναι υποχρεωτικά.
Όνομα
Όνομα Χρήστη
Κωδικός *
Επιβεβαίωση κωδικού *
Email *
Επιβεβαιώστε το email σας *
Captcha *

Η Ιστορία της MP – Marta Ponti

mp mp

Η Μάρκα MP γεννιέται το 1965 , παρουσιάζοντας μια συλλογή απο γνήσιο ιταλικής παραγωγής & υψηλής ποιότητας δέρμα, και που κατασκευάζεται στο εργοστάσιο στη Λισαβόνα, Πορτογαλία.

Η ποιότητα των ειδικευμένων εργαζομένων, ριζωμένη στην παράδοση της κατασκευής δερματίνων ειδών του Βορρά της Πορτογαλίας, όπου ο ιδρυτής της εταιρείας κ Peixoto Soares γεννήθηκε, είναι ορατή σε κάθε λεπτομέρεια.

Σχήματα, μεταλλικά αξεσουάρ, τσέπες, λαβές, όλα είναι προσεκτικά μελετημένα ώστε να προσφέρουν μέγιστη άνεση, ποιότητα και λειτουργικότητα.

Δέρματα και υλικά ειναι όλα προσεκτικά επιλεγμένα και επεξεργασμένα με υψηλής ποιότητας τεχνική , προκειμένου έτσι να διατηρήσουν και να τιμήσουν την παράδοση στην ποιότητα της MP.

Η MP στις μέρες μας αποτελεί ένα εμπορικό σήμα αναφοράς για την Πορτογαλία όσον αφορά τα δερμάτινα αξεσουάρ, με συλλογές που περιλαμβάνουν τσάντες, χαρτοφύλακες και πολλά μικρά δερμάτινα είδη όπως πορτοφόλια, κλειδοθήκες, θήκες καρτών και άλλα. Είναι ενα σήμα που τους κάνει να αισθάνονται υπερήφανοι καθώς παρά τις πολλές αλλαγές που έχουν γίνει απο το 1965, εν τούτοις κατάφεραν να διαφυλάξουν και να διατηρήσουν την δική τους παραγωγή στην Πορτογαλία, και η οποία κατ 'ουσίαν μας συνεχίζεται.

1965 – Ιδρυση της εταιρείας, λανσάρισμα της μάρκας MP, βσαισμένη στην ιστορία και παράδοση στη κατασκευή δερματίνων ειδών της οικογενείας του Peixoto Soares , τουλάχιστον απο τον 19 αιώνα. 1988 – Εγκαινιάζεται το πρώτο μόνιμο Showroom της εταιρείας στο Πόρτο.
1991 – Ξεκινά η συμμετοχή της εταιρείας σε εκθέσεις σε όλο τον κόσμο (Μιλάνο, Μαδρίτη, Hong Kong, Offenbach, Λονδίνο).
1996 – Λανσάρισμα της νέας μάρκας Marta Ponti
1998 – Εγκαινιάζεται το μόνιμο Showroom της Εταιρείας στις Βρυξέλλες.
1999 – Δίκτυο διανομής μέσω αντιπροσώπων στην Αγγλία και στην Ιρλανδία.
2000 – Ξεκινά η συνεργασία με κορυφαία Διεθνή Brand.
2002 – Ανοιγμα Showroom στο Birmingham.
2008 – Ανοιγμα Showroom στο S. Petersburg
2009/2013 – Νέα δίκτυα διανομής μεσω αντιπροσώπων σε αγορές όπως η Ελλάδα , η Δημοκρατία της Τσεχίας, η Αγκόλα , η Μοζαμβίκη και άλλες.